Ismételten megkapta 2023 februárjában a HR-Pharma Kft. a Dun & Bradstreet – a legmegbízhatóbb, stabil vállalkozásoknak járó – AAA (tripla A) platina tanúsítványát. Cégünk emellett Opten „A” minősítést is kapott.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy két rangos minősítés is igazolja üzletpolitikánkat. Sokat dolgozunk azért, hogy mind partnereink, mind pedig lakossági pácienseink számára a lehető legmagasabb színvonalon biztosítsuk labordiagnosztikai szolgáltatásainkat. Örömteli esemény az életünkben, hogy Szegeden immár két vérvételi ponton, felújított környezetben fogadhatjuk pácienseinket, labordiagnosztikai csomagajánlatainkat és az elérhető vizsgálataink számát pedig folyamatosan tovább bővíthettük ügyfeleink igényeinek megfelelően az elmúlt két évben”, hangsúlyozta Dr. Varga Csaba ügyvezető igazgató.

Dr. Varga Csaba

A Dun & Bradstreet AAA (tripla A) platina tanúsítványával Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik. Ezen cégek Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartoznak, kivételes teljesítmény és működés jellemzi őket és minden tanúsított vállalkozás az elmúlt 5 évben folyamatosan megfelelt a Dun & Bradstreet AAA nemzetközi minősítési rendszer legszigorúbb kritériumainak.

Az OPTEN Kft. a kimagaslóan teljesítő cégek részére kibocsátott „A” minősítésű oklevele jelzi, hogy tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője.