AKCIÓ! 2021. december 31-ig elengedjük a vérvétel (2000 Ft) díját, amennyiben a vérvizsgálatot nálunk kívánja végeztetni.

Lakossági áraink Diagnosztikai csomagárak

SARS-CoV-2 neutralizáló IgG és IgM antitest vizsgálat
SARS-CoV-2 IgG és IgM antitest vizsgálat vénás vérből. Eredmény kiadás 24 órán belül emailben. A kiadott lelet alkalmas védettségi igazolvány kiállításához.

Allergia - étel - csomag
Ételallergia csomagunkban vérvételt követően a leggyakoribb étel allergéneket vizsgáljuk.

Allergia - inhalációs - csomag
Inhalációs allergia csomagunkban vérvételt követően a leggyakoribb légúti allergéneket vizsgáljuk.

Allergia prémium csomag
Prémium allergia csomagunkban vérvételt követően a leggyakoribb légúti és étel allergéneket vizsgáljuk. A csomag részeként az összes IgE szint is meghatározásra kerül

Alap állapotfelmérő csomag
Alap állapotfelmérő csomagunk áttekintő képet ad szervezete legalapvetőbb életfunkcióiról és anyagcserefolyamatairól. Tájékoztatást kap a vérképző rendszer működéséről, a máj- és vese funkcióikról , valamint a szénhidrát-, a fehérje-, és zsíranyagcseréről. A csomag vizelet vizsgálatot is tartalmaz.

Cytomegalovírus és ASO szerológia csomag
A csomag a humán vérben jelen lévő Cytomegalovírus ellenanyagok, valamint a Streptococcus A antitestek kimutatására szolgál.

Családtervező csomag
Családtervező csomagunkat olyan hölgyek számára ajánljuk, akik kisbabát szeretnének. A csomag az általános laboratóriumi vizsgálatokon túlmenően tartalmazza a nemi hormonok és a pajzsmirigy hormonok mérését, valamint anti müller hormon meghatározást is tartalmaz, amely információt nyújt a petefészek tartalék peteérési kapacitásáról. A csomag része a „magzatvédelemhez” is szükséges D-vitamin, B12 és folsav szintjének vizsgálata is, valamint vérkép, vizelet általános és üledék vizsgálat.

Csont anyagcsere csomag
Csont anyagcsere csomagunkkal megállapítható, hogy a szervezetben van-e csontritkulásra utaló jel. Emellett a csomag tájékoztatást nyújt a vérképző rendszer, a szénhidrát- fehérje- és zsíranyagcsere állapotáról, valamint vizelet általános és üledék vizsgálatot is tartalmaz.

Diabetes csomag
A diabetes csomagunk cukor terhelést és több pontos inzulin mérést tartalmaz, valamint tájékoztatást nyújt arról, hogy a diabéteszes beteg számára előírt terápia és a beteg életmódja (étrend, fizikai aktivitás) eredményes-e. Emellett a csomag információt nyújt a vérképző rendszer állapotáról, vizelet általános és üledék vizsgálatot is tartalmaz.

Dohányzás csomag (vizeletből)
A dohányzás csomagunk információt nyújt a vizelet cotinin tartalmáról, amely arányosan változik a szervezet nikotin koncentrációjával.

Élelmiszer intolerancia vizsgálat
Vérvételt követően 46 féle élelmiszerrel és élelmiszer alapanyaggal kapcsolatos érzékenységét vizsgálunk. A teszt eredménye után megtudhatja, mely élelmiszereket nem tolerálja a szervezete, csekély, közepes, vagy nagyobb mértékben.

Ér állapotfelmérő csomag
A csomag az érrendszer állapotának felmérésére szolgáló vizsgálatokat tartalmaz. Emellett a csomag információt nyújt a vérképző rendszer működéséről, valamint vizelet általános és üledék vizsgálatot is tartalmaz.

Férfi állapotfelmérő csomag
A csomag információt ad a férfi szervezet vérképző rendszerének állapotáról, a nemi hormonok szintjéről, a szénhidrát-, a fehérje-, és zsíranyagcseréről, valamint a máj- és vesefunkciókról. A csomag vizelet általános és üledék vizsgálatot is tartalmaz.

Gastro csomag
Gastro csomagunk a bélrendszert érintő kóros állapotokat, betegségeket vizsgálja (lisztérzékenység, cirrhosis, vastagbélgyulladás, vastagbél daganat).

Gyulladás alap csomag
Gyulladás alap csomagunk a szervezetében esetlegesen jelen lévő gyulladás kimutatására szolgál általános gyulladási paraméterek meghatározásával (pl. CRP) . A csomag információt ad a vérképző rendszer állapotáról és vizelet általános és üledék vizsgálatot is tartalmaz.

Gyulladás prémium csomag
Gyulladás prémium csomagunk a szervezetében esetlegesen jelen lévő gyulladás kimutatására szolgál, az általános gyulladási paramétereken túlmenően speciális vizsgálatokat is tartalmaz (pl. calprotectin, IL-6, Ig) . A csomag információt ad a vérképző rendszer állapotáról és vizelet általános és üledék vizsgálatot is tartalmaz.

Helicobacter fertőzés csomag
A csomag a Helicobacter pylori ellenanyagok kimutatására szolgál.

Hepatitis csomag
A csomag a hepatitis B vírus akut fertőzés és védettség, valamint a hepatitis C antitestek kimutatására szolgál.

Kardio alap csomag
Kardio alap csomagunk a szív- és érrendszeri megbetegedések legalapvetőbb kockázati tényezőit vizsgálja (pl. vércukor, koleszterin, triglicerid meghatározás), információt ad az esetleges gyulladásokról, valamint a vérképző rendszer működéséről.

Kardio prémium csomag
A kardio prémium csomag a szív- és érrendszeri megbetegedések alapvető kockázati tényezőin túlmenően speciális rizikófaktorokat (pl. homocisztein, mioglobin) is tartalmaz. Ezen kívül információt ad az esetleges gyulladásokról, valamint a vérképző rendszer működéséről.

Lyme kór fertőzés csomag
A csomagban foglalt vizsgálatok kimutatják a Lyme-kór ellen képződő antitesteket.

Máj- és epe funkció csomag
A csomag a máj és epe működéséről ad tájékoztatást, emellett megismerhetjük a vérképző rendszer állapotát is.

Metabolikus szindróma alap csomag
A csomag a metabolikus szindróma legalapvetőbb kockázati tényezőit vizsgálja, információt nyújt a a szénhidrát-, a fehérje-, és zsíranyagcsere állapotáról, valamint a máj- és vesefunkciókról. A csomag részét képezi a vérképző rendszer állapotának felmérése és vizelet általános és üledék vizsgálat is.

Metabolikus szindróma prémium csomag
A csomag a metabolikus szindróma legalapvetőbb kockázati tényezőin túlmenően speciális vizsgálati elemeket is tartalmaz (pl. IL-6, IgA, IgG, IgM). Információt nyújt a a szénhidrát-, a fehérje-, és zsíranyagcsere állapotáról, valamint a máj- és vesefunkciókról. A csomag részét képezi a vérképző rendszer állapotának felmérése és vizelet általános és üledék vizsgálat is.

Női alap állapotfelmérő csomag
A csomag információt ad a női szervezet vérképző rendszerének állapotáról, a pajzsmirigy működéséről, a nemi hormonok szintjéről, a szénhidrát-, a fehérje-, és zsíranyagcseréről, valamint a máj- és vesefunkciókról. A csomag D-vitamin és B12-vitamin meghatározást is tartalmaz, valamint a vizelet általános és üledék vizsgálatot.

Női hormon csomag (ciklus 3-5 nap)
Női hormon csomagunk a menstruációs ciklus 3-5. napján a női nemi ciklus hormonális állapotát jellemző laboratóriumi vizsgálatokat tartalmaz, általános laboratóriumi vizsgálatokkal együtt. A csomag részeként felmérjük a vérképző rendszer állapotát, valamint vizelet általános és üledék vizsgálatot is végzünk.

Női hormon csomag 2 (ciklus 21-23 nap)
Női hormon csomagunk a menstruációs ciklus 21-23. napján a női nemi ciklus hormonális állapotát jellemző laboratóriumi vizsgálatokat tartalmaz, általános laboratóriumi vizsgálatokkal együtt. A csomag részeként felmérjük a vérképző rendszer állapotát, valamint vizelet általános és üledék vizsgálatot is végzünk.

Női prémium állapotfelmérő csomag
A csomag információt ad a női szervezet vérképző- és véralvadási rendszerének állapotáról, a pajzsmirigy működéséről, a nemi hormonok szintjéről, a szénhidrát-, a fehérje-, és zsíranyagcseréről, a máj- és vesefunkciókról valamint az esetleges gyulladásokról. A csomag tartalmazza az anti müller hormon, D-vitamin, folsav és B12-vitamin meghatározását is, valamint a vizelet általános és üledék vizsgálatot.

Pajzsmirigy alap csomag
A csomag tartalmazza a legalapvetőbb pajzsmirigy vizsgálatokat. A pajzsmirigy által termelt hormonok szintjének kimutatásával információt kaphat pajzsmirigye állapotáról. Emellett a vérképző rendszerének állapotát is vizsgáljuk.

Pajzsmirigy prémium csomag
A csomag a pajzsmirigy hormonális alapfunkción túlmenően speciális, a pajzsmirigy működését jellemző paramétereket is tartalmaz. Ezen kívül felméri a szervezet általános, és a vérképző rendszer állapotát is.

PCO csomag
A PCO csomag általános laboratóriumi vizsgálaton túlmenően tartalmazza a pajzsmirigy hormonok, nemi hormonok és az anti müller hormon vizsgálatát, valamint tartalmaz egy hárompontos terheléses vércukor és inzulin meghatározást is. A csomag vizelet általános és üledék vizsgálatot is tartalmaz.

Prémium állapotfelmérő csomag
Prémium (nagylabor) csomagunk információt nyújt a szervezet általános állapotáról, a vérképző rendszer működéséről, a szénhidrát-, fehérje-, és zsíranyagcseréről, a máj- és vesefunkcióról, valamint az esetleges gyulladásokról. A csomag vizelet általános és üledékvizsgálatot is tartalmaz.

Reuma alap csomag
Reuma alap csomagunkat izületi gyulladás gyanúja esetén ajánljuk.

Rubeola csomag
A csomag Rubeola ellenanyagok (IgG, IgM) kimutatására szolgál.

Terhességi teszt (HCG) vizeletből
A vizeletben lévő HCG koncentrációt határozzuk meg, amely alapján eldönthető a várandósság ténye.

Toxoplasma csomag
A csomag a Toxoplasma gondii antitestek meghatározására szolgál.

Trimeszter 1 csomag
A várandósság első szakaszára ajánljuk trimeszter 1 csomagunkat, amely a magyarországi terhesgondozás során szokásos vizsgálatokat tartalmazza, általános laboratóriumi vizsgálattal kiegészítve. A csomag vizelet általános és üledék vizsgálatot is tartalmaz.

Trimeszter 2 csomag
A várandósság második szakaszára ajánljuk trimeszter 2 csomagunkat, amely a magyarországi terhesgondozás során szokásos vizsgálatokat tartalmazza, általános laboratóriumi vizsgálattal kiegészítve. A csomag B12 és D vitamin meghatározást, valamint vizelet általános és üledék vizsgálatot is tartalmaz.

Trimeszter 3 csomag
A várandósság harmadik szakaszára ajánljuk trimeszter 3 csomagunkat, amely a magyarországi terhesgondozás során szokásos vizsgálatokat tartalmazza, általános laboratóriumi vizsgálattal kiegészítve. A csomag 3 pontos, terheléses vércukor meghatározást, B12 és D vitamin mérést, valamint vizelet általános és üledék vizsgálatot is tartalmaz.

Trombózis csomag
Trombózis csomagunk speciális véralvadási vizsgálatokat tartalmaz, melyek segítségével meghatározható, hogy a szervezetben van-e kockázata trombózis kialakulásának. A csomag emellett B12 vitamin meghatározást és a vérképzőrendszer állapotának felmérését is tartalmazza.

Trombózis prémium csomag
Trombózis prémium csomagunkkal olyan autoimmun betegségek deríthetők fel, amelyek trombózist okozhatnak.

Tumormarkerek - férfi - csomag
Férfi tumormarker csomagunk segítségével fény derülhet olyan daganatok előfordulására, amelyek a férfiakat leggyakrabban érinthetik. A csomag tartalmazza a máj, vastagbél, hasnyálmirigy, tüdő, prosztata, here elváltozásai esetén megemelkedő tumormarkerek laboratóriumi mérését.

Tumormarkerek - női - csomag
Női tumormarker csomagunk segítségével fény derülhet olyan daganatok előfordulására, amelyek a nőket leggyakrabban érinthetik. A csomag tartalmazza a máj, petefészek, emlő, vastagbél, tüdő elváltozásai esetén megemelkedő tumormarkerek laboratóriumi mérését.

Vese csomag
Vese csomagunk a vese funkciójának monitorozására szolgáló vérvizsgálatokat tartalmaz, vizelet általános ás üledék vizsgálattal együtt.

Vérszegénység csomag
A csomag a vérszegénység és különböző vashiányos állapotok felderítésére szolgáló vizsgálatokat tartalmaz.

Vizelet általános csomag
Vizelet általános csomagunk tesztcsík használatával általános tájékoztatást nyújt a vizeletben lévő glükóz, fehérje, vér, bilirubin, urobilinogén, keton, nitrit, fehérvérsejtről, valamint megadja a vizelet pH-t és fajsúlyát is.

Vizelet általános és üledék csomag
A csomag a vizelet általános (tesztcsíkkal) vizsgálatát tartalmazza. A csomag részeként meghatározzuk a vörösvértesteket, fehérvérsejteket, baktériumokat, gombákat, laphámsejteket, kristályokat, cilindereket, spermiumokat és nyákot a vizelet üledékben.

Vizelet prémium csomag
A csomag a vizelet általános (tesztcsíkkal) és kémiai vizsgálatát tartalmazza. A csomag részeként meghatározzuk a vörösvértesteket, fehérvérsejteket, baktériumokat, gombákat, laphámsejteket, kristályokat, cilindereket, spermiumokat és nyákot a vizelet üledékben.